Δυναμικό περιεχόμενο

Δυναμικό περιεχόμενο
Απαραίτητο εργαλείο

Η δυναμική μίας ιστοσελίδας, περισσότερο από ποτέ, στηρίζεται στον μεγαλύτερο βαθμό στο περιεχόμενό της. Στη δομή του, την εύκολα προσβάσιμη και χρήσιμη για τον επισκέπτη πληροφορία, την ενημερωμένη και συχνά ανανεούμενη ύπαρξή της στην ιστοσελίδα.

Περισσότερα

Online Πωλήσεις

Online Πωλήσεις
Εύκολα & Αποτελεσματικά

1,9 εκατ. Έλληνες ψώνισαν online το 2012 κάνοντας τζίρο €2,9 δις. Οι Έλληνες online καταναλωτές έκαναν κατά μέσο όρο ετησίως 20 αγορές μέσω του διαδικτύου συνολικής αξίας 1.600 €.

Περισσότερα

Tι είναι φιλοξενία ιστοσελίδας (hosting)? Τι χρειάζομαι?

Μία ιστοσελίδα για να υπάρξει και γίνει προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου χρειάζεται έναν χώρο σε κάποιον υπολογιστή με το κατάλληλο λογισμικό για να λειτουργήσει. Μια υπηρεσία web hosting ή υπηρεσία φιλοξενίας επιτρέπει στα άτομα και τις ετιαρίες να κάνουν την ιστοσελίδα τους προσβάσιμη μέσω του World Wide Web (Internet). Παρέχεται ο κατάλληλος σε μέγεθος χώρος σε ένα διακομιστή (server) και παροχή σύνδεσης στο Internet, συνήθως σε ένα κέντρο δεδομένων. Η υπηρεσία αυτή πρέπει επίσης να παρέχει δυνατότητες σε κάθε ιστοσελίδα για να λειτουργήσει σύμφωνα με τις ανάγκες που αυτή εξυπηρετεί. Αυτές συνήθως δεν είναι γνωστές στον απλό χρήστη του διαδικτύου ή τον υποψήφιο ιδιοκτήτη ιστοσελίδας.

Βασικές δυνατότητες που πρέπει να παρέχονται από μία υπηρεσία φιλοξενίας.

Λογισμικό Ιστού
Το λογισμικό που χρειάζεται μία ιστοσελίδα για να αναγνωστεί από έναν περιηγητή (browser). Πρέπει να δίνεται η δυνατότητα από την υπηρεσία φιλοξενίας να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει η ιστοσελίδα σε μία γλώσσα προγραμματιμού. Οι πιο διαδεδομένες γλώσσες είναι οι PHP, .asp, ruby.
Επιπρόσθετα θα πρέπει να υποστηρίζονται οι εφαρμογές που ενδεχομένως χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα, όπως ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, οι οποίες είναι και αυτές γραμμένες σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού.
Χώρος Φιλοξενείας
Πρέπει να παρέχεται ο κατάλληλος σε μέγεθος χώρος για την ιστοσελίδα. Αυτός είναι το σύνολο σε MB, GB κτλ σύμφωνα με τα αρχεία της ιστοσελίδας που αποτελούν τον κώδικα προγραμματισμού της, τα αρχεία πολυμέσων (εικόνες , video, αρχεία .pdf, .word, .xls, .swf κτλ) και το μέγεθος των βάσεων δεδομένων που ενδεχομένως απαιτεί.
Βάσεις Δεδομένων
Μία ιστοσελίδα και κυρίως μία δυναμική ιστοσελίδα χρειάζεται κάποια ή κάποιες βάσεις δεδομένων για να λειτουργήσει (ανάλογα τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ή απαιτεί). Οι συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες είναι η MSSQL και MYSQL.
Κίνηση Δεδομένων
Σε κάθε ιστοσελίδα υπάρχουν κάποια επισκέπτες που αλληλεπιδρούν με αυτήν. Κάθε επισπέπτης σε κάθε του ενέργεια μέσα στην ιστοσελίδα αιτείται την αποστολή δεδομένων στον υπολογιστή του για να αλληλεπιδράσει. Το σύνολο όλων αυτών των αιτήσεων λέγεται κίνηση δεδομένων (bandwidth) και παρέχεται από την υπηρεσία φιλοξενίας ανάλογα με τις συνολικές επισκέψεις.
E-mails
Μία ιστοσελίδα μπορεί να συνδέεται με ένα σύνολο από λογαριασμούς emails τύπου email@domainname. Επίσης για κάθε έναν από αυτούς πρέπει να παρέχει κατάλληλο λογισμικό, κίνηση δεδομένων και χώρο για να λειτουργήσει ομαλά.
Επεξεργαστική ισχύ
Μία υπηρεσία φιλοξενίας πρέπει να παρέχεται σε ισχυρούς υπολογιστές (servers) με επεξεργαστική ισχύ και μνήμη αντίστοιχων δυνατοτήτων.
H Jnet Websolutions μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες και πιο εμπεριστατωμένες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων με την πιο φιλική και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή. Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες διάθεσης εξυπηρετητών (servers) παγκοσμίως εγγυάται την ανεμπόδιστη και σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα!

Φιλοξενια Ιστοσελιδων & Hosting Services

Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει, στις τιμές δεν συμπεριλαβάνεται ο ΦΠΑ

Basic

€80
 • 500 ΜΒ storage
 • 6GB Traffic
 • 1 MySql Database
 • 5 email accounts
Συνέχεια

Comfort

€120
 • 1 GB storage
 • 10GB Traffic
 • 5 MySql Databases
 • 10 email accounts
Συνέχεια

Premium

€180
 • 5 GB storage
 • 20GB Traffic
 • 5 MySql Databases
 • 20 email accounts
Συνέχεια

Advanced

€240
 • 20 GB storage
 • 40GB Traffic
 • 10 MySql Databases
 • 100 email accounts
Συνέχεια

Image

Αξιόπιστο & Γρήγορο
Hosting

Μία ιστοσελίδα για να υπάρξει και γίνει προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου χρειάζεται έναν χώρο σε κάποιον υπολογιστή με το κατάλληλο λογισμικό για να λειτουργήσει. Μια υπηρεσία web hosting ή υπηρεσία φιλοξενίας επιτρέπει στα άτομα και τις ετιαρίες να κάνουν την ιστοσελίδα τους προσβάσιμη μέσω του World Wide Web (Internet).

Περισότερα

Image

Εταιρική Παρουσία
Σε Κάθε Συσκευή

Σχεδιάζουμε την βιτρίνα σας στο διαδίκτυο! Ξεκινήστε σήμερα με μια πλήρη παρουσία στο διαδίκτυο. Καθημερινά ολοένα και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου ψάχνουν να βρούν εκεί αυτό που θέλουν. Μία εικαστικά επικοινωνιακή, απλή και πλήρης ιστοσελίδα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση.

Περισσότερα