Δυναμικό περιεχόμενο

Δυναμικό περιεχόμενο
Απαραίτητο εργαλείο

Η δυναμική μίας ιστοσελίδας, περισσότερο από ποτέ, στηρίζεται στον μεγαλύτερο βαθμό στο περιεχόμενό της. Στη δομή του, την εύκολα προσβάσιμη και χρήσιμη για τον επισκέπτη πληροφορία, την ενημερωμένη και συχνά ανανεούμενη ύπαρξή της στην ιστοσελίδα.

Περισσότερα

Online Πωλήσεις

Online Πωλήσεις
Εύκολα & Αποτελεσματικά

1,9 εκατ. Έλληνες ψώνισαν online το 2012 κάνοντας τζίρο €2,9 δις. Οι Έλληνες online καταναλωτές έκαναν κατά μέσο όρο ετησίως 20 αγορές μέσω του διαδικτύου συνολικής αξίας 1.600 €.

Περισσότερα

E-Commerce | Ηλεκτρονικό Εμπόριο

1,9 εκατ. Έλληνες ψώνισαν online το 2012 κάνοντας τζίρο €2,9 δις.

Οι Έλληνες online καταναλωτές έκαναν κατά μέσο όρο ετησίως 20 αγορές μέσω του διαδικτύου συνολικής αξίας 1.600 €.

Η καθοριστικής σημασίας χρήση του διαδικτύου για τις αγορές εντοπίζεται επίσης από την τάση ότι οι online καταναλωτές για το 50% των αγορών τους που έκαναν το 2012 σε φυσικά καταστήματα είχαν ψάξει, συγκρίνει προϊόντα, και κάνει έρευνα αγοράς στο Internet πριν κάνουν την αγορά.

Στις σημαντικές συμπεριφορές των online αγοραστών καταγράφεται ότι το 61% των αγορών πραγματοποιήθηκε σε Ελληνικά sites. Τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αυξάνεται το ποσοστό αυτό και να πλησιάζει σταδιακά το ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο οποίος αποτυπώνει ότι το 80% των αγορών είναι από εθνικά / τοπικά sites.

Είναι δεδομένο ότι η ύπαρξη online καταστήματος (eshop) αποτελεί ζωντανή επένδυση, επιχείρηση ή τουλάχιστον αυξάνει και προωθεί τις πωλήσεις ενός φυσικού καταστήματος.

Η Jnet Websolutions έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία στον κλάδο βρίσκεται σε θέση να αναλάβει την κατασκευή και υποστήριξη του δικού σας eshop, εξασφαλίζοντας την λειτουργικότητά του, την άνετη διαχείρισή του από εσάς και την ασφαλή πραγματοποίηση πληρωμών / συναλλαγών.

Kατασκευή E‐Shop - Βασικά Χαρακτηριστικά

Περιγραφή Δημόσιου Υποσυστήματος


Η διαδικασία ηλεκτρονικής αγοράς προϊόντων έχει τα εξής βήματα:

Α) Επιλογή Προϊόντων


Ανά πάσα στιγμή κατά την επίσκεψη του, ο επισκέπτης μπορεί να προσθέτει τα προϊόντα της επιλογής του στο καλάθι αγορών. Το καλάθι αγορών είναι προσβάσιμο μέσω του σχετικού συνδέσμου σε όλες τις σελίδες εντός του συστήματος. Στη σελίδα του καλαθιού, ο επισκέπτης μπορεί να διαγράψει προϊόντα από το καλάθι, να αλλάξει ποσότητες, και να προχωρήσει στην εκτέλεση της παραγγελίας.


Β) Εκτέλεση Παραγγελίας


Όταν ο επισκέπτης έχει ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων της επιθυμίας του, τότε καλείται να κάνει login ή εγγραφή1. Μετά το login, ο επισκέπτης μεταφέρεται στην φόρμα παραγγελίας, όπου μπορεί να αλλάξει τα στοιχεία παράδοσης της παραγγελίας του.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα να εκτελεστεί η παραγγελία "ως επισκέπτης" ,χωρίς να απαιτείται η εγγραφή του επισκέπτη αν δεν το επιθυμεί.

Γ) Έλεγχος Παραγγελίας


Στη συνέχεια, ο επισκέπτης θα μπορεί να ελέγξει την παραγγελία του, το συνολικό ποσό πληρωμής, και τα στοιχεία του.

1 Την πρώτη φορά που ο επισκέπτης χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα, αν κάνει εγγραφή, δημιουργεί  τον λογαριασμό
του. Στις επόμενες παραγγελίες, κάνει login εισάγοντας μόνο το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Δ) Ολοκλήρωση Παραγγελίας και Πληρωμή


Μετά τον έλεγχο της παραγγελίας του, ο επισκέπτης καλείται να ολοκληρώσει την παραγγελία. Oι προσφερόμενοι τρόποι πληρωμής μπορούν να είναι αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα της επιλογής σας, παραλαβή από το χώρο της εταιρίας, πληρωμή μέσω Paypal.

Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα προσθήκης πληρωμής με πιστωτική κάρτα μέσω ασφαλούς συστήματος πληρωμών τράπεζας της επιλογής σας (με την οποία θα έχετε επιλέξει να συνεργαστείτε). Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο επισκέπτης μεταφέρεται αυτόματα στο περιβάλλον πληρωμής της τράπεζας, όπου πραγματοποιείται η πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Μόνο όταν η εντολή από το σύστημα της τράπεζας είναι θετική, ο επισκέπτης λαμβάνει την επιβεβαίωση της παραγγελίας του (στην οθόνη, όπως και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Ταυτόχρονα, η εταιρεία ενημερώνεται για την παραγγελία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και στο εύχρηστο διαχειριστικό του eshop.

 Διαχείριση του eshop.

Παρέχεται στον ιδιοκτήτη του eshop πλήρη πρόσβαση σε ένα σύστημα διαχείρισης, εύχρηστου και αποτελεσματικού στην ενημέρωση του eshop ανά πάσα στιγμή από οποιονδήποτε browser υπολογιστή ή mobile συσκευής.

Με την εκπαίδευση και την τεχνική υποστήριξη της Jnet Websolutions δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας σε κάθε πτυχή ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος. Μερικά βασικά παραδείγματα.

  • Απεριόριστες κατηγορίες, υποκατηγορίες, προϊόντα.
  • Απεριόριστες φωτογραφίες, διαφορετικές επιλογές παρουσίασης.
  • Καθορισμός τρόπου πληρωμών.
  • Καθορισμός τρόπου και αυτόματος υπολογισμός μεταφορικών, επιπλέον χρεώσεων (για παράδειγμα συσκευασίας κτλ).
  • Εισαγωγή προμηθευτών / κατασκευαστών με πληροφορίες για αυτούς.
  • Ταξινόμηση και φιλτράρισμα προϊόντων με πληθώρα κριτηρίων.
  • Εισαγωγή εκπτώσεων, συνολικών ή ανά προϊόν.
  • Έλεγχος διαθεσιμότητας , διατήρηση αποθήκης και ελέγχου της.
  • Επιλογή για δωρεάν μεταφορικά ανάλογα του ποσού συνολικής αγοράς.
  • Προβαλλόμενα προϊόντα και προβολή σχετικών προϊόντων

Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει, στις τιμές δεν συμπεριλαβάνεται ο ΦΠΑ.

E-Commerce Basic

€1200
Συνέχεια

E-Commerce Standard

€2000
Συνέχεια

E-Commerce Executive

€3000
Συνέχεια

Image

Αξιόπιστο & Γρήγορο
Hosting

Μία ιστοσελίδα για να υπάρξει και γίνει προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου χρειάζεται έναν χώρο σε κάποιον υπολογιστή με το κατάλληλο λογισμικό για να λειτουργήσει. Μια υπηρεσία web hosting ή υπηρεσία φιλοξενίας επιτρέπει στα άτομα και τις ετιαρίες να κάνουν την ιστοσελίδα τους προσβάσιμη μέσω του World Wide Web (Internet).

Περισότερα

Image

Εταιρική Παρουσία
Σε Κάθε Συσκευή

Σχεδιάζουμε την βιτρίνα σας στο διαδίκτυο! Ξεκινήστε σήμερα με μια πλήρη παρουσία στο διαδίκτυο. Καθημερινά ολοένα και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου ψάχνουν να βρούν εκεί αυτό που θέλουν. Μία εικαστικά επικοινωνιακή, απλή και πλήρης ιστοσελίδα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση.

Περισσότερα